facebook tracking
Roll

PR-konsult

Connect

Rippler erbjuder en flexibel arbetsplats där varje medarbetare får utrymme att växa och mycket att säga till om, i en kreativ miljö av snälla och engagerade konsulter.

Som konsult har du, förutom goda projektledaregenskaper, fingret på pulsen och är intresserad av omvärlden och trender inom kommunikation. Du är väl insatt i det rådande traditionella och digitala medielandskapet och är en fena på att skriva. Du har arbetat 3-5 år på en liknande tjänst inom kommunikation, media eller marknadsföring.

Som person är du prestigelös, snäll, lösningsorienterad och en fullfjädrad do-er.

På Rippler ansvarar du för att leda mindre och större projekt från start till mål. Du är drivande och operativ i arbetet med att identifiera och implementera allt från större kommunikationskampanjer till riktade insatser. Du har kundkontakt och är självgående, samtidigt som du tycker om att arbeta i team. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs – oavsett om det handlar om löpande medierelationer, strategi- och idéarbete eller skribentuppdrag.

Arbetsplats och kultur

På Rippler har vi högt i tak. Vi tror på gemensamma krafter, att kavla upp ärmarna och testa nya idéer i vår strävan att vara Sveriges smartaste och snällaste kommunikationsbyrå.

Smartast för att vi tar kundens affär på allvar och levererar hållbara kommunikationslösningar. Snällast för att vi uppmuntrar nära och ärliga relationer med våra kunder och är övertygade om att medarbetarnas välmående är nyckeln till framgång.

Jobbar du redan på Rippler?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rippler.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor