Roll

PR-konsult

Connect

Rippler erbjuder en flexibel arbetsplats där varje medarbetare får utrymme att växa och mycket att säga till om, i en kreativ miljö av snälla och engagerade konsulter.

Som konsult har du, förutom goda projektledaregenskaper, fingret på pulsen och är intresserad av omvärlden och trender inom kommunikation. Du är väl insatt i det rådande traditionella och digitala medielandskapet och är en fena på att skriva. Du har arbetat 3-5 år på en liknande tjänst inom kommunikation, media eller marknadsföring.

Som person är du prestigelös, snäll, lösningsorienterad och en fullfjädrad do-er.

På Rippler ansvarar du för att leda mindre och större projekt från start till mål. Du är drivande och operativ i arbetet med att identifiera och implementera allt från större kommunikationskampanjer till riktade insatser. Du har kundkontakt och är självgående, samtidigt som du tycker om att arbeta i team. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs – oavsett om det handlar om löpande medierelationer, strategi- och idéarbete eller skribentuppdrag.

Arbetsplats och kultur

Vi tror på gemenskap, att kavla upp ärmarna och testa nya idéer i vår strävan att vara Sveriges smartaste och schysstaste kommunikationsbyrå.

Smartast för att vi tar kundens affär och utveckling på allvar och levererar hållbara kommunikationslösningar. Schysstaste för att vi är övertygade om att våra medarbetare välmående är nyckeln till framgång. Men också för att vi uppmuntrar nära och ärliga relationer med våra kunder.

Varför jobba med oss?

  • Sveriges bästa kollegor

    Alla kollegor är handplockade för sin kompetens och inställning. Räkna med ett team där alla delar med sig, ställer upp för och inspirerar varandra.

  • Kreativitet i fokus

    Vi värdesätter kreativitet högt och har utarbetade arbetsmetoder för kreativa processer. Vårt Creative Team jobbar öppet och kontinuerligt med ta fram idéer och lösningar som är omöjlig att ignorera. De bidrar också internt med inspiration, trendspaningar och bjuder in till engagerande workshops.

  • Teamstärkande aktiviteter

    Kollegor som trivs och gillar att jobba med varandra presterar bättre. För att svetsa samman vårt team har vi en festkommitté som arrangerar både mindre och större aktiviteter. Ibland är det AWs på Slussplan 9, ibland kräftskiva för kollegor och vänner, ibland våffellunch. Vi reser iväg på konferens två gånger per år.

Stockholm

Slussplan 9
111 30 Stockholm Vägbeskrivning rekrytering@rippler.se 08-410 037 87 Se sida

Jobbar du redan på Rippler?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rippler.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor