facebook tracking
Roll

Planner

Connect

Rippler erbjuder en flexibel arbetsplats där varje medarbetare får utrymme att växa och mycket att säga till om, i en kreativ miljö av snälla och engagerade konsulter.

Som planner lägger du grunden för att vi siktar rätt i våra kommunikationslösningar – att de är effektiva och gör faktisk skillnad. Du är en källa till både inspiration och kunskap, en fena på research, älskar att vara up-to-date på omvärlden och senaste trender och har en god förmåga att förstå såväl varumärken som konsumentens och andra intressenters perspektiv.

Som person är du prestigelös, snäll, nyfiken och tydlig.

På Rippler är du framför allt delaktig i den inledande fasen av ett uppdrag där du arbetar fram väsentliga insikter och analyser att basera kommunikationsstrategi och idéer på.

Arbetsplats och kultur

På Rippler har vi högt i tak. Vi tror på gemensamma krafter, att kavla upp ärmarna och testa nya idéer i vår strävan att vara Sveriges smartaste och snällaste kommunikationsbyrå.

Smartast för att vi tar kundens affär på allvar och levererar hållbara kommunikationslösningar. Snällast för att vi uppmuntrar nära och ärliga relationer med våra kunder och är övertygade om att medarbetarnas välmående är nyckeln till framgång.

Jobbar du redan på Rippler?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rippler.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor