facebook tracking
Roll

Junior PR-konsult

Connect

Rippler erbjuder en flexibel arbetsplats där varje medarbetare får utrymme att växa och mycket att säga till om, i en kreativ miljö av snälla och engagerade konsulter.

Som junior konsult är du en viktig pusselbit i det operativa arbetet. Du är en fena på att skriva, har goda projektledaregenskaper och har dessutom fingret på pulsen och är intresserad av omvärlden och trender inom kommunikation. Kanske är du nyexaminerad eller har arbetat ett par år på en liknande tjänst inom kommunikation, media eller marknadsföring.

Som person är du prestigelös, snäll, lösningsorienterad, driven och ställer gärna följdfrågor när något är otydligt.

På Rippler är du delaktig i strategi- och idéarbete, ansvarar för genomförande av projekt och kampanjer samt bidrar till produktion av innehåll i digitala och traditionella kanaler. Rollen innebär även att arbeta med medierelationer och internkommunikation.

Arbetsplats och kultur

På Rippler har vi högt i tak. Vi tror på gemensamma krafter, att kavla upp ärmarna och testa nya idéer i vår strävan att vara Sveriges smartaste och snällaste kommunikationsbyrå.

Smartast för att vi tar kundens affär på allvar och levererar hållbara kommunikationslösningar. Snällast för att vi uppmuntrar nära och ärliga relationer med våra kunder och är övertygade om att medarbetarnas välmående är nyckeln till framgång.

Jobbar du redan på Rippler?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rippler.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor