facebook tracking
Roll

AD/Kreatör

Connect

Rippler erbjuder en flexibel arbetsplats där varje medarbetare får utrymme att växa och mycket att säga till om, i en kreativ miljö av snälla och engagerade konsulter.

Som AD/kreatör formar och utvecklar du vårt erbjudande, såväl strategiskt som operativt, tillsammans med resten av vårt team. Du är idérik, har en fingertoppskänsla för färg och form och är dessutom intresserad av omvärlden och trender inom design och digital kommunikation.

Som person är du prestigelös, snäll, driven och kreativ.

På Rippler arbetar du med alltifrån att utveckla kampanjer och koncept till att kvalitetssäkra vårt varumärke och våra produkter visuellt.

Arbetsplats och kultur

På Rippler har vi högt i tak. Vi tror på gemensamma krafter, att kavla upp ärmarna och testa nya idéer i vår strävan att vara Sveriges smartaste och snällaste kommunikationsbyrå.

Smartast för att vi tar kundens affär på allvar och levererar hållbara kommunikationslösningar. Snällast för att vi uppmuntrar nära och ärliga relationer med våra kunder och är övertygade om att medarbetarnas välmående är nyckeln till framgång.

Jobbar du redan på Rippler?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rippler.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor